TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az október 15-i fizetési határidőt 2010. november 29-re módosították abban az adásvételi szerződésben, amely szerint az econet.hu leányvállalata, az EST Media Group Vagyonkezelő Kft. megvásárolja a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. újabb üzletrészét - tette közzé az econet.hu csütörtökön éjjel a BÉT honlapján.

A szerződésmódosítás szerint az eladók "érdemi szerepet kapnak" a lehetséges finanszírozási konstrukció kialakításában.

A 2007. november 27-én megkötött szerződés szerint több lépcsőben vásárolja meg az EST Media Kft. a fesztiválokat szervező Sziget Kft. 100 százalékát legfeljebb ötmilliárd forint vételárért. Ebből - a társaság első félévi gyorsjelentése szerint - már  1,1 milliárd forintot kifizettek.

Azt az econet.hu most nem közölte, hogy november 29-ig mekkora összeget kell kifizetni.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.