2010. október 15. 07:18

Az október 15-i fizetési határidőt 2010. november 29-re módosították abban az adásvételi szerződésben, amely szerint az econet.hu leányvállalata, az EST Media Group Vagyonkezelő Kft. megvásárolja a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. újabb üzletrészét - tette közzé az econet.hu csütörtökön éjjel a BÉT honlapján.

A szerződésmódosítás szerint az eladók "érdemi szerepet kapnak" a lehetséges finanszírozási konstrukció kialakításában.

A 2007. november 27-én megkötött szerződés szerint több lépcsőben vásárolja meg az EST Media Kft. a fesztiválokat szervező Sziget Kft. 100 százalékát legfeljebb ötmilliárd forint vételárért. Ebből - a társaság első félévi gyorsjelentése szerint - már  1,1 milliárd forintot kifizettek.

Azt az econet.hu most nem közölte, hogy november 29-ig mekkora összeget kell kifizetni.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.