2007. szeptember 7. 12:52

Érdemes lehet rámozdulni az Állami Nyomda papírjaira, a Bux-kosárba kerülő - igen stabil - társaság iránt megélénkülhet az alapkezelői érdeklődés.

A tőzsde hivatalos részvényindexe, a BUX október 1-jén kiegészül az Állami Nyomda és a Phylaxia Pharma részvényeivel, a kis és közepes részvények indexe, a BUMIX pedig a Genesis, a Humet, a Linamar és az ORCO részvényeivel bővül.

A Budapesti Értéktőzsde az Index Bizottság szokásos féléves felülvizsgálata alapján döntött az új index-kosarak összetételéről.

A tőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a BUX kosár októbertől a következő 16 részvénysorozatot tartalmazza: Állami Nyomda, Danubius, Econet, Egis, Émász, FHB, Fotex, Magyar Telekom, Mol, OTP, Pannonplast, Phylaxia Pharma, Rába, Richter Gedeon, Synergon, TVK.

A BUMIX kosarának összetétele október 1-jétől: Állami Nyomda, Danubius, Econet, Egis, Émász, FHB, Fotex, Genesis, Graphisoft Park, Humet, Linamar, ORCO, Pannon-Flax, Pannonplast, Phylaxia Pharma, Rába, Synergon, TVK.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.