2007. szeptember 7. 12:52

Érdemes lehet rámozdulni az Állami Nyomda papírjaira, a Bux-kosárba kerülő - igen stabil - társaság iránt megélénkülhet az alapkezelői érdeklődés.

A tőzsde hivatalos részvényindexe, a BUX október 1-jén kiegészül az Állami Nyomda és a Phylaxia Pharma részvényeivel, a kis és közepes részvények indexe, a BUMIX pedig a Genesis, a Humet, a Linamar és az ORCO részvényeivel bővül.

A Budapesti Értéktőzsde az Index Bizottság szokásos féléves felülvizsgálata alapján döntött az új index-kosarak összetételéről.

A tőzsde honlapján közzétett tájékoztatás szerint a BUX kosár októbertől a következő 16 részvénysorozatot tartalmazza: Állami Nyomda, Danubius, Econet, Egis, Émász, FHB, Fotex, Magyar Telekom, Mol, OTP, Pannonplast, Phylaxia Pharma, Rába, Richter Gedeon, Synergon, TVK.

A BUMIX kosarának összetétele október 1-jétől: Állami Nyomda, Danubius, Econet, Egis, Émász, FHB, Fotex, Genesis, Graphisoft Park, Humet, Linamar, ORCO, Pannon-Flax, Pannonplast, Phylaxia Pharma, Rába, Synergon, TVK.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.