2007. június 19. 07:57

Az MTI most júniusban lefordítja, a magyar sajtó pedig az Indextől kezdve az Origo ingatlanon át a Hvg.hu-ig lehozza a [[http://www.globalpropertyguide.com/ Global Property Guide]] nemzetközi piacfigyelő és tanácsadó cég elemzését az európai lakástípusú ingatlanbefektetésekről. Pedig a [[http://www.globalpropertyguide.com/articleread.php?article_id=82&cid= cikket]] 2007. január 16-án frissítették legutoljára.

Az MTI most júniusban lefordítja, a magyar sajtó pedig az Indextől kezdve az Origo ingatlanon át a Hvg.hu-ig lehozza a Global Property Guide nemzetközi piacfigyelő és tanácsadó cég elemzését az európai lakástípusú ingatlanbefektetésekről. Pedig a cikket 2007. január 16-án frissítették legutoljára.

A cikk egyébként arról szól, mennyibe kerülnek és a kiadásukból származott bevételek alapján hogyan térülnek meg az európai országokban a lakásbefektetések. Íme a két lista:

Ingatlanvásárlás


Ingatlanvásárlás megtérülése kiadással


Forrás: Global Property Guide

Budapest megterülés szempontjából egészen jó helyen szerepel a listán, igaz Moszkva előttünk van. Ugyanakkor a Pénzcentrum munkatársai június elején a moszkvai ingatlanmegtérülési index számítási metódusa alapján kiszámolták a budapesti indexet is, és a két szám alapján Budapesten jobban megérte ingatlant vásárolni és kiadni, mint Moszkvában (igaz a Global Property Guide munkatársai nem számoltak sem ingatlannövekedési, sem amortizációs értékkel).

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.