2011. október 31. 07:37

56 százalékkal 60,4 milliárd jenre zuhant a Honda második pénzügyi negyedévének az eredménye, ami részvényenként 33,53 jent jelent. Egy évvel korábban ugyanezek a számok 135,9 milliárdot és 75,24 jent tettek ki.

 
A Honda szerint az eredmény zuhanásában az erős jen és az emelkedő költségek játszottak szerepet. A július-szeptemberi időszakban a Honda értékesítése 16 százalékkal 1886 milliárd jenre zuhant. Az értékesítés csökkenéséért a személygépkocsik a felelősek, hiszen a motorok eladása nőtt.

A Honda menedzsmentje a thaiföldi árvíz miatt leállt ottani termelés miatt egyelőre nem tud eredmény-előrejelzést adni a 2012 március 31-án záródó pénzügyi évre.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.