<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az amerikai jegybank (Fed) szerdán nem változtatott alapkamatán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja rekord alacsony szinten, 0,0 és 0,25 százalék között maradt.

Az amerikai jegybank (Fed) szerdán nem változtatott alapkamatán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja rekord alacsony szinten, 0,0 és 0,25 százalék között maradt.

A kamatdöntésről szóló közlemény szerint a Fed még hosszabb ideig a most megerősített szinten tervezi tartani a kamatot. A bank bejelentette továbbá, hogy az eredetileg tervezett 200 milliárd dollárról 175 milliárd dollárra csökkenti a Fannie Mae és a Freddie Mac jelzáloghitelező intézetektől az adósságkivásárlást.

A Fed szerdai közleménye szerint az amerikai gazdaság egyre jobban erőre kap, és erősödik a lakóingatlan-piac, ami kulcsfontosságú a fenntartható növekedés szempontjából. Rámutatott azonban arra, hogy a gazdasági aktivitás várhatóan még egy ideig mérsékelt lesz, ugyanakkor bővül a lakossági kiadás, az infláció alakulásával pedig nincs gond.


A szakértők szerint a Fed legkorábban júniusban emelhet kamatot, 0,50 százalékra.

New Yorkban az euró 1,4846 dollárról 1,4880 dollárra erősödött közel húsz perc alatt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.