<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az amerikai jegybank (Fed) szerdán nem változtatott alapkamatán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja rekord alacsony szinten, 0,0 és 0,25 százalék között maradt.

Az amerikai jegybank (Fed) szerdán nem változtatott alapkamatán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja rekord alacsony szinten, 0,0 és 0,25 százalék között maradt.

Egyben bejelentette, hogy folytatja, de lassabb ütemben állampapír-vásárlási programját, amit azonban szeptember vége helyett októberig végéig kiterjeszt.


A szakértők szerint ez azt jelzi, hogy a Fed továbbra is szkeptikus a gazdaság alakulása kapcsán. Ezt alátámasztja az is, hogy a Fed-közleményben nem szerepelt egy lehetséges kamatemelés lehetősége.

A Fed úgy vélte, hogy a gazdaság összességében már stabilabb, és a válság mélypontján már sikerült, vagy hamarosan sikerül túljutni.

A Fed márciusban határozott arról, hogy a gazdaság élénkítése céljából hat hónapon át 300 milliárd dollár értékben vásárol hosszúlejáratú államkötvényeket. Eddig 253 milliárd dollár értékben vásárolt.

A bejelentést követően az indexek előbb esni kezdtek, majd meredek emelkedés következett.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.