<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az eladások gyengélkedése ellenére a költségtakarékossági intézkedéseknek köszönhetően 56,5 százalékkal nőtt az Electrolux profitja a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest.

A forgalmat tekintve a világ legnagyobb háztartásigép gyártója 1,03 milliárd korona adózott eredményre tett szert az egy évvel korábbi 658 millió koronával szemben. A bevétel 1 százalékkal 27,3 milliárd koronára csökkent 27,5 milliárdról a valutaárfolyamok változása miatt. Változatlan árfolyamon számolva a bevétel 3 százalékkal emelkedett.

A társaság tájékoztatása szerint valamennyi fontosabb piacon tovább javult a helyzet a második negyedévben: az Egyesült Államokban már a harmadik egymást követő negyedévben nőtt a forgalom tizenhárom negyedév csökkenése után. Európa stabilizálódott, Németországban, Franciaországban és Svédországban pozitív tendenciák indultak el, Kelet-Európában is élénkült némiképp a kereslet, Dél-Európában viszont jelentősen visszaesett a piac.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.