TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Nőtt az ING bankcsoport éves nettó nyeresége, 2012-ban 2,66 milliárd euró volt a holland pénzintézet éves nettó nyeresége, míg 2013-ban 3,25 milliárd euró.

A holland ING szerint a 2013-as utolsó negyedéves nyereséget csökkentette egy új holland bankadó, illetve a bank folyamatban levő átszervezésének költségei. Az adózás előtti negyedéves nyereség a banki üzletágnál 904 millió euró volt, negyedéves bázisú alapon ez 18 százalékos csökkenés, de éves bázisú alapon 219 százalékos növekedés.

A biztosítói üzletágnál sikerült mérsékelni az adózás előtti veszteséget, de még mindig negatív volt az adózás előtti eredmény. 2013 negyedik negyedévében 428 millió euró, míg 2013 harmadik negyedévében 685 millió euró volt a veszteség, de 2012 negyedik negyedévében még 448 millió euró nyereség volt.

Az ING a 2013-as év után nem tervez osztalékot fizetni, mert először szeretné visszafizetni azt az állami támogatást, amelyet a gazdasági válság átvészelésére kapott. Az állami tartozást valószínűleg 2015-ben rendezheti az ING.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.