2012. január 31. 15:46

Az Exxon Mobil negyedik negyedéves profitja 2 százalékkal növekedett, és ezzel meg is felelt az elemzők korábbi várakozásainak.

Az olajipari cég profitja 150 millió dollárral 9,4 milliárd dollárra emelkedett, ami részvényenként 1,97 dollárt tett ki 2011 utolsó negyedévében. Tavaly ugyanezek a számok 9,25 milliárd, illetve 1,85 dollár voltak.

Az Exxon Mobil kitermelése olajegyenértékben kifejezve 2,25 millió hordóra csökkent naponta, ami 276 ezer hordóval jelent kevesebbet a korábbi mennyiségnél.

Az olajcég a negyedév során 5 milliárd dollár értékben vásárolt vissza részvényeket.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.