1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Nyereséges volt a svéd Volvo a második negyedévben a kereslet élénkülésének, a költségek csökkentésének és a hatékonyság javulásának köszönhetően.

A társaság adózott eredménye 3,1 milliárd korona, átszámítva 420 millió dollár volt, míg egy évvel korábban, a válság idején még 5,6 milliárd korona volt a veszteség. A bevétel 27 százalékkal 68,8 milliárd koronára emelkedett a tavaly második negyedévi 54,0 milliárdról.

A világ második legnagyobb teherautó gyártója - a német Daimler után - 4,77 milliárd korona működési eredményre tett szert, egy évvel korábban e téren még 6,88 milliárd korona volt a veszteség.

A társaság elsősorban Ázsiában, Dél-Amerikában könyvelhetett el jó eredményeket, Európában, Észak-Amerikában és Japánban viszont a szokásoshoz képest visszaesett a Volvo forgalma.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!