2007. június 11. 15:09

A reggeli szinthez képest nem volt őrült mozgás sem a tőzsdén, sem a devizapiacon. A Bux végül 272 pont plusszal zárt, míg az eurót fél négy körül 253,60/80 forinton jegyezték, ami szintén erősödést jelent a pénteki 254,20/30 forint után.

Az összeomlás híveknek némi csalódást okozhatott a mai nap, az elmúlt héten gyengélkedő papírok, így az OTP és a MTelekom magukhoz tértek, így az index is 1 százalékos plusszal zárt. A BÉT-en átlagosnak mondható, 30,5 milliárd forintos forgalom volt.

A nagyobb papírok közül a Telekom 24 forintot erősödve 944-en, míg az OTP 120 forinttal magasabban, 9400 forinton fejezte be a kereskedést. A múlt hét kedvence, a Mol lereagálva a pénteki olajárcsökkenést szerényebben teljesített, ám így is 80 forinttal a pénteki záró felett, 24230-on fejezte be a napot. A Richter 36680-as szintje 280 Ft-tal haladja meg a péntekit.
A smallcapek közül a pénteki értékekhez képest az Econet 3,3 százalékkal, az Egis 1,3, a Fotex 1, míg a Synergon 0,8 százalékkal magasabban fejezte be a kereskedést.

Ha a Wall Streeten nem lesz valamilyen irányban komolyabb elmozdulás, akkor a héten sávozás lehet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.