2017. március 3. 10:07

Közzétették, milyen javaslat kerül a közgyűlés elé.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az OTP igazgatósága 53,2 milliárd forint osztalék kifizetésére tesz  javaslatot a közgyűlésnek, ami részvényenként 190 forintot jelent, azonban a kifizetendő osztalék mértéke ennél kicsit több lehet a sajátrészvények számától függően - mondta Bencsik László, az OTP  Bank vezérigazgató-helyettese pénteken a tavalyi eredményeket bemutató sajtótájékoztatón.

Az OTP csoport tavalyi működéséről a vezérigazgató-helyettes kiemelte: hosszú évek csökkenése után nőni kezdtek a hitelállományok Magyarországon a banknál.  Tavaly ismét "termőre fordult" az orosz és az ukrán leánybank, több év veszteségességet követően együttesen 25 milliárd forintos eredményt értek el.

Kiemelte az egyedi tételek tavalyi alakulását is, amelyek sok év után először nem jelentettek nagy negatív hatást, amiben fontos szerepe volt a bankadó csökkenésének.

MTI