2010. február 10. 17:46

Nettó 700 millió forintból, uniós támogatással, a CONSTRUM Beruházó és Kivitelező Kft. újíthatja fel a Kós Károly tervezte Wekerle telepet, a meghívásos közbeszerzés eredménye a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A felújítás három helyszínen zajlik majd. A Kós Károly tér új burkolatot kap, megújul a park, és épül két játszótér egyebek között. Felújítják a téren lévő templom homlokzatát, a bejáratát pedig akadálymentesítik. A Gutenberg téri piacon mobil típuspavilonokat kell építeni, a Petur utcában pedig átalakítják a Gyermekházhat.


Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata két cégtől kért ajánlatot, közülük az összességében legelőnyösebb, a CONSTRUM Beruházó és Kivitelező Kft. nettó 701.244.154 forintos ajánlata lett.

Az értékeléskor legnagyobb súllyal az ár esett latba, egészen kis súllyal szerepelt még értékelési szempontból a munkák szervezése.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.