2010. február 10. 17:46

Nettó 700 millió forintból, uniós támogatással, a CONSTRUM Beruházó és Kivitelező Kft. újíthatja fel a Kós Károly tervezte Wekerle telepet, a meghívásos közbeszerzés eredménye a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A felújítás három helyszínen zajlik majd. A Kós Károly tér új burkolatot kap, megújul a park, és épül két játszótér egyebek között. Felújítják a téren lévő templom homlokzatát, a bejáratát pedig akadálymentesítik. A Gutenberg téri piacon mobil típuspavilonokat kell építeni, a Petur utcában pedig átalakítják a Gyermekházhat.


Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata két cégtől kért ajánlatot, közülük az összességében legelőnyösebb, a CONSTRUM Beruházó és Kivitelező Kft. nettó 701.244.154 forintos ajánlata lett.

Az értékeléskor legnagyobb súllyal az ár esett latba, egészen kis súllyal szerepelt még értékelési szempontból a munkák szervezése.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.