<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A magánnyugdíjpénztárak nem valósították meg a hozzájuk fűzött reményeket, nem alakult ki verseny a jövőbeli nyugdíjasok kegyeiért - idézi a Magyar Nemzet Palócz Évát, a Kopint-Tárki vezérigazgatóját.

Palócz Éva egy szerdai rendezvényen a lap tudósítása szerint úgy vélekedett, hogy a privát kasszák létrejötte nem ösztönözte a járulékfizetést, s a nyugdíjrendszer alapvető problémáit - a demográfiai gondok és a járulékot nem fizetők magas aránya - nem oldotta meg, amelynek terhét továbbra is az adófizetők állják.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.