1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 22,19 pontos, 0,08 százalékos emelkedéssel, 27 524,41 ponton zárt csütörtökön.

A részvénypiac forgalma 7,4 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. Andorkó László, a Raiffeisen Bank devizakereskedője az M1 aktuális csatornán elmondta: csendes nyári kereskedés volt a tőzsdén, minimális elmozdulások után kis emelkedéssel fejezte be a napot a BUX. A Magyar Telekom és az OTP zárt pluszban, a piac a bank pénteki gyorsjelentésére vár. A forgalom elmaradt az idei átlagtól, a szakértő szerint várhatóan szeptember elején tér majd vissza a befektetői érdeklődés.

A Mol 0,09 százalékkal 17 250 forintra csökkent, az OTP-részvények ára 0,71 százalékkal 6979 forintra erősödött. A Magyar Telekom árfolyama 0,93 százalékkal 435 forintra nőtt, a Richter-papírok árfolyama pedig 0,89 százalékkal 5680 forintra esett.

A forint piacán sem voltak nagy mozgások, kora este egy euróért 310 forintot kellett adni, egy amerikai dollár 278,2, egy svájci frank pedig 285,5 forintot ért. 

Az állampapírok másodpiacán 1-4 bázisponttal csökkentek a hozamok. 

MTI/mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!