1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Mol Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiac szereplőit, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős határozatával helyben hagyta a Fővárosi Bíróságnak az OJSC Surgutneftegas keresetét elutasító ítéletét - olvasható a tőzsde honlapján megjelent közleményben.

Az OJSC Surgutneftegas 2009-ben kérte azon határozat hatályon kívül helyezését, mellyel az OJSC Surgutneftegas részvénykönyvi bejegyzését a Társaság igazgatósága elutasította. A jelenlegi döntés tehát még a tavalyi közgyűlésre vonatkozik. A Surgut idén júliusban ismét bejelentette, hogy perli a Molt, azonban abban az ügyben csak december elejére tűzték ki az első tárgyalást. Mivel ebben az esetben is hasonló perről van szó, ezért a jelenlegi ítélet után furcsa lenne, ha az idei közgyűlés ügyében az oroszoknak adnának igazat.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!