1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Minden korábbinál nagyobb árbevételt ért el az első negyedévben a dél-koreai gumiabroncsgyártó Hankook - közölte a társaság pénteken

A vállalat 2011 első három hónapjában 243 milliárd forintnak megfelelő 1.440 milliárd won bevételt ért el, ami 16,3 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. Ugyanakkor a nyersanyagok drágulása miatt a nyereség 10 százalékkal 179 millió wonra csökkent.

A 70 éve alapított társaság valamennyi piacon növelte forgalmát.

A Dunaújváros melletti üzemében több mint 1.300 embert foglalkoztató gumiabroncsgyártó Európában - a társaság legnagyobb piacán - 20,9 százalékos növekedést értek el, ami a Hankook korszerű magyarországi üzeme megnövekedett gyártókapacitásának és folyamatosan javuló termelékenységének köszönhető - áll a közleményben.

A cég 6.060 milliárd won árbevételt kíván elérni idén.

A Dunaújváros melletti Rácalmáson működő európai Hankook-üzemben 2007 óta naponta nagyjából 17 ezer gumiabroncsot - évente 5 millió darabot - gyártanak. A rácalmási gyár az európai piacot látja el. A beruházás második üteme révén, 2011 második felétől a termelési kapacitás évi 10 millió darabra nő, az alkalmazottak száma pedig 1.900-ra emelkedik.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!