2011. július 20. 11:22

A vártnál rosszabb lett az új magyar metró gyártójának (?), az Alstomnak a bevétele a pénzügyi évük első negyedében.

12 százalékkal, 4,5 milliárd euróra esett a cég bevétele az előző év ugyanezen időszakához képest, a Dow Jones Newswires elemzői konszenzusa pedig 5,27 milliárd eurót várt.

Bár az új megrendelések 44 százalékkal, 5 milliárd euróra nőttek, még így is rosszabb lett az elemzők által várt 5,15 milliárdnál. A teljes rendelésállomány közelít a magyar GDP feléhez, 47 milliárd euró.

A vártnál rosszabb eladások hatására 1,3 százalékkal, 37,97 euróra estek az Alstom részvényei ma reggel.

Mivel a cég az eredmények javulását várja 2011 második félévére, ezért az idei évi eredményterveit változatlanul hagyja. Az Alstomnak élő ipari megrendelései vannak, aminek az értéke 1,5 és 2 milliárd euró között van.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.