1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A pénteki amerikai függetlenségnap miatt rövidített kereskedésben zárt történelme során először 17 ezer pont felett a Dow Jones ipari index.

A vártnál sokkal kedvezőbb munkaerő piaci adatoknak köszönhetően csütörtökön ismét emelkedtek a legfontosabb New York-i tőzsdeindexek. A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe áttörte a 17 000 pontos határt és a nap végére 92,02 pontos, 17 068,26 ponton, történelmi csúcson zárt.

Az S&P 500-as és a Nasdaq Composite 0,6-0,6 százalékkal emelkedve 1985,44, illetve 4485,93 ponton zárt.

A jó makroadatok lenyomták az arany árát, a fém jegyzése augusztusi szállításra unciánként 10,40 dollárral 1320,00 dollárra esett.

MTI/mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!