TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Hosszabb szünet után újra kereskedik Soros György, aki a közelgő világgazdasági problémák nyújtotta spekulációs lehetőségeket szeretné kihasználni.

A világgazdaság romló kilátásai miatt az elmúlt időszakban nagyobb, visszaesésekre épülő pozíciót épített ki Soros, írja a Marketwatch meg nem nevezett informátorra hivatkozva.

A 30 milliárd dollárt kezelő Soros Fund Management LLC részvényeket adott el arra számítva, hogy a közeljövőben a piacok gyengülni fognak. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan a nagy turbulenciák idején menedéknek tekintett aranyba, illetve aranybányák részvényeibe vásárolta be magát.

Soros, aki korábban gyakran részt vett cégének operatív döntéseiben is, de az elmúlt időszakban elsősorban a politikára (Hillary Clinton egyik legnagyobb támogatója) és a jótékonykodásra fókuszált, az idei évben ismét egyre több időt és energiát fordított cégének befektetési döntéseire.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.