<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hosszabb szünet után újra kereskedik Soros György, aki a közelgő világgazdasági problémák nyújtotta spekulációs lehetőségeket szeretné kihasználni.

A világgazdaság romló kilátásai miatt az elmúlt időszakban nagyobb, visszaesésekre épülő pozíciót épített ki Soros, írja a Marketwatch meg nem nevezett informátorra hivatkozva.

A 30 milliárd dollárt kezelő Soros Fund Management LLC részvényeket adott el arra számítva, hogy a közeljövőben a piacok gyengülni fognak. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan a nagy turbulenciák idején menedéknek tekintett aranyba, illetve aranybányák részvényeibe vásárolta be magát.

Soros, aki korábban gyakran részt vett cégének operatív döntéseiben is, de az elmúlt időszakban elsősorban a politikára (Hillary Clinton egyik legnagyobb támogatója) és a jótékonykodásra fókuszált, az idei évben ismét egyre több időt és energiát fordított cégének befektetési döntéseire.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.