2016. június 9. 09:25

Hosszabb szünet után újra kereskedik Soros György, aki a közelgő világgazdasági problémák nyújtotta spekulációs lehetőségeket szeretné kihasználni.

A világgazdaság romló kilátásai miatt az elmúlt időszakban nagyobb, visszaesésekre épülő pozíciót épített ki Soros, írja a Marketwatch meg nem nevezett informátorra hivatkozva.

A 30 milliárd dollárt kezelő Soros Fund Management LLC részvényeket adott el arra számítva, hogy a közeljövőben a piacok gyengülni fognak. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan a nagy turbulenciák idején menedéknek tekintett aranyba, illetve aranybányák részvényeibe vásárolta be magát.

Soros, aki korábban gyakran részt vett cégének operatív döntéseiben is, de az elmúlt időszakban elsősorban a politikára (Hillary Clinton egyik legnagyobb támogatója) és a jótékonykodásra fókuszált, az idei évben ismét egyre több időt és energiát fordított cégének befektetési döntéseire.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.