2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hitelfelvétel helyett megtakarításra ösztönöz a MagNet Bank legújabb terméke, az Apránként Program.

Az Apránként nevet viselő megtakarítási program két olyan automatizált megtakarítási lehetőséget is kínál a bank lakossági ügyfeleinek: a virtuális aprógyűjtéshez csatlakozók eldönthetik, hogy bankkártyás költéseiket a rendszer 10, 100 vagy 1000 forintra kerekítse, és a különbözetet automatikusan félreteszi számukra egy előre kijelölt célra. 751 forintos vásárlás esetén tehát 10-es kerekítésnél 9 forint, 100-asnál 49, és 1000-resnél 249 forint kerül megtakarításra.
 
Ezzel a felhasználók bankkártyás vásárlásaik arányában rakhatnak félre észrevétlenül, anélkül, hogy külön figyelmet szentelnének ennek. Az ügyfelek díjmentes e-mailes figyelmeztetést kaphatnak, ha céljuk elérése a megtakarítás elmaradása miatt kockán forog. A vásárláshoz kötött megtakarítás a sokat és impulzívan vásárló ügyfelek számára is lehetőség, hiszen akárhányszor a terminálhoz érintik a bankkártyájukat, biztosak lehetnek benne, hogy ezáltal a kitűzött céljukhoz is közelebb juthatnak. Bónusz, hogy a folyamatosan gyarapodó pénz biztonságban kamatozik, és amennyiben minden hónapban sikerült megtakarítani, a kijelölt céldátum elérésekor a MagNet kamatprémiummal jutalmazza a legkitartóbbakat. 
 
Az Apránként program másik lába a fix összegű megtakarítás, amely azoknak jelent segítséget, akik konkrét, nagyobb céllal rendelkeznek: ők beállíthatják, mennyi idő alatt kívánják összegyűjteni az adott összeget, amelyet a bank egy betétként félretesz számukra. A kamatokra és kamatprémiumra ők is számíthatnak a sikeres program teljesítése végén, mert "a saját álmuk fedezetét megteremtették". A rendszer helyettük is kiszámítja, havonta mennyi pénz megspórolására van szükségük ahhoz, hogy a megadott időpontig összejöjjön, amire vágynak az ügyfelek.
 
Itt tudhatnak meg az ügyfelek mindent a programról 
 
Fontos megemlíteni, hogy egy bankkártyához csak egy aprógyűjtési cél rögzíthető, amit az ügyfelek a netbankjukon keresztül tehetnek meg.
 
mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!