2011. január 13. 21:58

Soha nem teljesített még az elmúlt negyedévihez hasonlóan jól a világ legnagyobb chipgyártója. Az Intel az elemzők által várt 53 centes részvényenkénti nyereségnél jobb, 59 centes eredményt ért el.

Növekvő forgalom, javuló nyereségmutató jellemezte az Intel negyedik negyedéves számait. A világ legnagyobb chipgyártója 8 százalékkal növelte árbevételét, mely így 11,5 milliárd dollárt tett ki. Egy évvel korábban az utolsó negyedéves forgalom 11,37 milliárd dollár volt.

A vállalat nyeresége is bővült, részvényenként 59 centet ért el az Intel. A társaság történetében így ez volt a legerősebb negyedik negyedév.

A jó Q4-es számok is hozzájárultak a kiváló éves adatokhoz. A társaság 2010-ben 43,6 milliárd dolláros forgalmat ért el. Az éves nettó bevétel 11,7 milliárd dollár volt, míg a részvényenkénti nyereség 2,05 dollár volt tavaly.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.