2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Két fontos irányadó index rekordot döntött pénteken, korábban sem az S&P 500-as, sem a Nasdaq indexe nem zárt még ilyen magasan.

Rekord magasságban zárt a Nasdaq és a S&P 500 pénteken a New York-i értéktőzsdéken. A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 21,52 ponttal, 0,12 százalékkal 18 080,21 pontra nőtt. Az S&P 500-as mutató 4,78 ponttal, 0,23 százalékot erősödve 2117,71 pontra nőtt. A technológiai részvények Nasdaq Composite indexe 36,02 ponttal, 0,71 százalékkal emelkedett, és 5092,09 ponton zárt.

A Nasdaq már csütörtökön is csúcsot állított fel, akkor egy 15 éves, korábban elérhetetlennek látszó szintet ugrott át. A pénteki újabb rekord mögött vezető technológiai vállalatok száguldása áll.

Megdönthetetlennek hitt tőzsdei rekord lett a múlté

Pénteken az Amazon 14 százalékkal ugrott meg, és a Microsoft is 10 százalék feletti rallyval zárt. Tetemes, bár az előbbiekhez képest szerényebb növekedést könyvelhettek el a Google részvényei, melyek közel 3 százalékkal drágultak.

A jelenlegi gyorsjelentési szezonban a technológiai vállalatok többsége jó eredményekkel rukkolt ki, amely az egyébként is pozitív hangulatban erős lökést adott a részvényáraknak. A szakértők továbbra is optimisták, várakozásaik szerint van még tartalék a piacokban.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!