2007. augusztus 28. 10:42

Bux 24000


Újra itt vagyok!


Hallom új filmet készítenek rólam!!

Úgy néz ki, hogy a 21 napos mozgóátlag ellenállást jelentett a tegnapi nap folyamán.
Mellesleg úgy látom, hogy az indexek kezdenek kifulladni és a "nagy" esésből történő korrigálás véget ér.
Amennyiben ez így lesz, a Bux 25500 korábbi szintjén kicsit elidőzve kb egy hónapos távlatban a 24000 pontos szintet is megnézheti közleről.
Fundamentális oldalról pedig úgy néz ki, hogy az USA gazdasága lassullni fog, az ingatlanárak csökkennek, a hitelek mögül elfogy a fedezet.

A Vatikán fapados járatokat tervez indítani!
Erre nagy szüksége lehet majd azoknak, akik nem kellő óvatossággal kezelik a long pozícióikat!

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.