1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Estek csütörtökön a New York-i értéktőzsde főbb mutatói, igaz a nap végére a veszteség nagy részét ledolgozták az indexek.

A veszteség oka részben az volt, hogy kiderült, májusban az amerikai lakossági kiadások a vártnál szerényebben nőttek, másrészt rontott a befektetői hangulaton, hogy az amerikai jegybank, a Fed egyik regionális igazgatója azt mondta: már a jövő év elején emelkedhet az alapkamat.

A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 21,38 ponttal, 0,13 százalékkal, 16.846,13 pontra csökkent. Az S&P 500-as mutató 2,31 ponttal, 0,12 százalékkal, 1957,22 pontra esett. A technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,71 ponttal, 0,02 százalékkal, 4379,05 pontra csökkent.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!