2012. október 16. 20:55

Jelentősen csökkent az Intel profitja, igaz az eredmények némileg kedvezőbben alakult az elemzői várakozásoknál.

Kedden a tőzsdezárás után tette közzé harmadik negyedéves számait az Intel, melynek nyeresége az egy évvel korábbi 3,47 milliárd dollárról, vagyis részvényenként 65 centről 2,97 milliárdra csökkent, ami részvényenként 58 centet jelent. A társaság forgalma is visszaesett, a korábbi 14,23 milliárdról 13,46 milliárdra.

Az elemzők 13,2 milliárdos forgalmat vártak, míg a részvényenkénti nyereség kapcsán 50 cent volt a konszenzus.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.