1p

Legalábbis a tőzsde honlapján megjelent tájékoztatóból erre lehet következtetni.

25 100 darab OTP törzsrészvényt értékesített hétfőn Wolf László, a bank igazgatóságának tagja 9980 forintos átlagáron, derült ki a BÉT-en megjelent közleményből. A tranzakció összértéke így 250,5 millió forint volt.
 
A tőzsde honlapjára feltöltött tájékoztatóból az is kiderül, hogy Wolf hétfőn 15 393 darab részvényt hívott le az OTP kedvezményes részvényvásárlási programjának keretében 7193 forintos átlagáron. Ezért a csomagért tehát 110,7 millió forintot fizetett Wolf.
 
 
A fenti tényszámokból két dologra is következtethetünk, egyrészt Wolf László a kedvezményes részvényvásárlási program keretében tegnap bruttó 42,9 millió forint jövedelemre tett szert, másrészt rövid távon nem igazán bízhat a 10 ezer forint feletti OTP árfolyamban, hiszen nemcsak az ösztönzőprogram keretében megvásárolt részvényeit dobta piacra, hanem azon felül még közel 10 ezer törzsrészvényt is értékesített.
 
mfor.hu 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!