TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Mortimer reloaded.


Na ismét pályán vagyunk. A vállalati kötvény piacokon a para nagy.... . A nagy hitelminősítő S/P most jött ki, hogy vagy 16,5bnEUR értékű strukturált papír (lásd előző írásom) minősít le... . Ha eddig nem, majd most felébred egy pár alvó fondsmanager.... . A para eddig azonban csak a nyugati piacokon van, Ázsia éli világát, azonban szerintem már túl vett... . Nincs olyan papír, aminek nem függőleges gyertya a chartja... .

Szóval nagyon érik egy 5-10% os paraesés... . Otthon is rezeg az nagybankunk...nincs már "felvásárolják a fél világot" hangulat... . Where are the buyers now?

Ja, és ezt erősíti, hogy már minden szutyok kispapír rallizik. PFLAX....ezt inkább nem is kommentálom, magára vessen aki vett 900 felett.. .

Egyedüli ami pozitív, rekord short pozíciók az S/P futuresben... . Lehet nekik van igazuk? Szerintem igen....rövidtávon biztos.

Szóval maradok a korábbi szemlélődő álláspontomnál, inkáb eladó lennék amíg a dax nem megy új csúcsra, mint vevő.

Good Luck,
V_P

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.