TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. július 19. 10:36
mfor.hu

Kijöttek a friss adatok arról, hogy mennyi irodát adtak át az első félévben Budapesten. Nem túl sokat, de további többszáz ezer négyzetméternyi iroda épülhet a következő pár évben. Összefoglaljuk a piac jelentős változásait és mondunk néhány félelmetes újítást is, ami gyökeresen átalakítja az irodisták életét.

Mi lesz az irodák kihasználtságával? Mekkora lesz a home office aránya? Mit tehetnek a cégvezetők és mit tud az okos iroda? Egyáltalán, kell nekünk ilyen? Nem túl veszélyes, ha sokat mutatnak rólunk a szenzorok? Ezekre a kérdésekre igyekszik válaszolni a hét videójában Mester Nándor, az Mfor.hu ingatlan szakértője.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.