<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Trump szerint a megállapodás kész, ha a fordítás is elkészül, aláírnak Hszi Csin-pinggel.

Még decemberben aláírják az amerikai-kínai kereskedelmi megállapodás első fázisáról szóló dokumentumot - mpndta Donald Trump. "Igen, lesz egy aláírási ünnepség" - mondta az elnök. A Reuters által idézett szavai szerint a megállapodás már megvan, már csak a fordításán dolgoznak.

December 13-án jelentették be: megállapodásra jutott az Egyesült Államok és Kína, a kereskedelmi vitájukat részben rendező egyezség keretében Kína vállalta, hogy az eddiginél több amerikai terméket és szolgáltatást vásárol, az Egyesült Államok pedig csökkenti a kínai árukra kivetett vámokat, illetve nem vezeti be az újabb, évi 160 milliárd dollár értékű kínai termékeket sújtó 15 százalékos pótvámot. Részletek >>

A kínai külügy szóvivője úgy reagált a bejelentésre: valóban szoros kapcsolatban vannak az amerikaiakkal, pontos dátumot azonban nem jelöltek meg az aláírás időpontját illetően.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.