<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A bizonytalan geopolitikai és inflációs környezetben sokan keresnek olyan befektetést, amely véd a pénz értékvesztése ellen, miközben a pénzügyi rendszertől is független. Sokan gondolják azt, hogy a kriptodevizák ilyenek lehetnek. De hogyan vehetünk Bitcoint vagy más kriptoeszközt, mire kell figyelni a befektetőknek? Az mfor.hu és Privátbankár podcastjéből ez is kiderül.

A történelmi csúcsához képest a Bitcoin jelentős veszteséget szenvedett el, ami számos szakértő szerint akár jó beszálló pont is lehet. Ha valaki most kapna kedvet ahhoz, hogy megtakarításainak egy részét kriptoeszközökbe helyezze el, akkor számos lehetőség áll rendelkezésére. Sajnos egyik sem tökéletes, hiszen a felhasználók által elvárt legfontosabb szempontok, vagyis az egyszerűség kezelhetőség, a fokozott biztonság és a kedvező költségek ritkán találkoznak - derül ki az újrainduló podcastünk eheti adásából, melyben Király Béla gazdasági szakíró beszélget Eidenpenz Józseffel, lapcsoportunk tőzsdei szakírójával.

Ugyanakkor mindenki találhat a saját lehetőségeinek megfelelő módszert és platformot, mondta el Eidenpenz József. Mint jelezte, sajnos az igazán felhasználóbarát megoldások általában magasabb kockázattal vagy -költséggel járnak.

A beszélgetésből egyebek mellett az is kiderül, hogyan lehet kriptodevizához számlát nyitni, miként lehet arra pénzt elhelyezni vagy kivenni. Király Béla kollégánk kérdéseire kriptoszakértő munkatársunk arról is beszélt, hogy ezek az eszközök mennyire inflációállóak.

A beszélgetés itt hallgatható meg:

Hogy hallgassa?

Egyrészt a podcastet az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is elérhetővé tesszük.
Másrészt letölthetővé tesszük az mp3 fájlt is, így akár a telefonja lejátszóját is használhatja majd.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

 

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni, ajánlanak is párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Mfor podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

Podcastünk az Apple Podcasts-en >>

A podcast RSS feedje itt található >>

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.