TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Huszadik alkalommal rendezték meg a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyét, ezúttal a Park Teniszklubban. A Kormány csapata sorozatban harmadszor nyerte meg a tornát.

Ha egy eseményt két évtizeden át újra és újra megrendeznek, mert a résztvevők évente ott szeretnének találkozni egymással, az már joggal nevezhető hagyománynak. A kormánypárti képviselők, az ellenzékiek, a közéleti személyek és az üzletemberek csapatai minden alkalommal fontosnak tartották, hogy ott legyenek a Csók Tenisz! csapatversenyen. Húsz év hosszú idő, amely alatt sok minden megváltozott a teniszezők életében. Sokaknak felnőttek a gyermekei, változott a munkahelye, ám a tenisz iránti vonzalma állandó maradt.

Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról

A jubileumi tenisztornán a közéleti személyek csapatában a művészvilágot Frech Zoltán énekes-előadóművész, Salinger Gábor és Sághy Tamás színészek, Kosztola Tibor szinkronrendező és St. Martin zeneszerző, szaxofon- és pánsíp művész képviselték. Itt teniszezett többek között prof. dr. Berkes István egyetemi docens, miniszteri biztos, dr. Gondos Miklós az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója, dr. Horváth Gábor a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára, valamint dr. Stumpf István volt alkotmánybíró, egyetemi tanár is. Andrejszky Zoltán, a Sláger TV és a Fishing&Hunting TV csatorna népszerű műsorvezetője ezúttal az Üzletemberek csapatában játszott, amelyet az eseményt támogató cégek képviselői alkottak.

Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról

A Kormány csapatot erősítette többek között Dankó Béla országgyűlési képviselő, a volt országgyűlési képviselők közül Csampa Zsolt (a BM helyettes államtitkára), Kőszegi Zoltán (Dabas polgármestere), dr. Mádi László (a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértője), dr. Molnár Attila (Komárom polgármestere), Szabó István (a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke) és Tóth Ferenc (a Miniszterelnökség tanácsadója), valamint dr. Sonkodi Balázs volt államtitkár. Az ellenzéki teniszcsapatban játszottak: Molnár Gyula országgyűlési képviselő, a volt országgyűlési képviselők közül dr. Baja Ferenc, Gúr Nándor, dr. Karl Imre és Lakos Imre, illetve Gecse Attila és dr. Harcsár István volt államtitkárok.

Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról

A tenisztorna díjátadója előtt a szervezők ünnepi tortával köszöntötték a jubileumi verseny résztvevőit.

A csapatversenyt a Kormány nyerte, az Üzletemberek lettek az ezüstérmesek. A Közélet csapat lett a harmadik az Ellenzék előtt.

Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról

A rendezvény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

A díjakat Csampa Zsolt a Parlament SE elnöke, a BM helyettes államtitkára, Érsek-Csanádi László a Porsche Hungária Kft. közületi értékesítési igazgatója, Nagyiványi György a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója, Rácz Róbert az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi vezetője, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezetője, Dollenstein Péter társszervező, a DOBETON Kft. tulajdonos ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője és Egressy Lajos rendezvényigazgató adták át.

Az esemény főtámogatója: E.ON Hungária Zrt.  
Támogatók: Porsche Hungária Kft., Basic Line Kft., Izsáki Házitészta Kft., Szamos Marcipán Kft.
Médiatámogatók: mfor.hu, mixonline.hu, piacesprofit.hu, privatbankar.hu

Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról Fotók a Csók Tenisz! teniszkupáról

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.