2020. április 6. 06:48
mfor.hu

744 főre emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma - ismét idős, krónikus betegek hunytak el.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 744 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, 38-ra emelve a halálozási számot, de 67 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

A koronavirus.gov.hu-n megjelent tájékoztatás emlékeztet: a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés; Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. 

Vasárnap reggel  a diagnosztizált betegek száma még 733 volt, az elhunytaké pedig 34.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.