TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Elsőre talán érthetetlen, hogy miért költ az Amazon ekkora összeget egy kapucsengőket gyártó cégre, ám az ördög ezúttal is a részletekben lakozik.

Kapucsengőket gyártó céget vett meg az Amazon. A tech cég most a Ringet szerezte meg közel 1 milliárd dollárért, amely az Amazon második legnagyobb akvizíciója a Whole Foods mögött. Az ügylettel az Amazon tovább fejlesztheti az okosotthonok koncepcióját, amely a közeljövőben már meghatározó területe lehet a nagyvállalatnak. 

A Ring know-howja emellett segíthet az okoszárak csiszolásában is, melyet az Amazon tavaly dobott piacra. Ennek lényege, hogy a futár egy bizonyos időpontban ki tudja nyitni a bejárati ajtót és oda lerakni a rendelt csomagot, úgy, hogy az ügyfél épp nincs otthon.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.