1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Gyengült hétfőn a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Az euró jegyzése este hat órára 394,30 forintra változott a kora reggeli 392,56 forintról, a dolláré 363,93 forintra 362,63-ról, a svájci franké pedig 405,67 forintra 405,02-ről.

A forint erősebben indította a hetet a múlt heti kezdésnél, reggel az euróval szemben 0,6 százalékkal, a dollár ellenében 1,6 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 1,2 százalékkal állt erősebben a múlt hétfői kezdéshez képest.

Az év eleji jegyzéséhez képest gyengébben áll a forint az euróval és a dollárral szemben, 2,8 és 4,8 százalékkal, a svájci frank ellenében viszont 1,6 százalékkal erősödött.

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!