TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Több hetes előkészület után elindult a Telex.hu, az egykori Index munkatársai által készülő hírportál.

Már több mint 34 ezren támogattátják a pénteken elindult telex.hu hírprtált – közölte a lap a saját oldalán. A szerkesztők azt ígérik, hogy mindig mindent meg fognek tenni, hogy a tőlük megszokott sokszínűséggel, gyorsasággal és pontossággal tudhassuk meg, mi történik Magyarországon és a világban. 

Mint írják, egyelőre egy teszt időszak vette kezdetét. A szerkesztőség most 70 főből áll. A lap szerint a működés az eddigi támogatások segítségével jó pár hónapra biztosított a jelenlegi létszámmal. 

A Telexet kiadó Van Másik Kft. jelenleg Kárpáti Márton tulajdonában van, de ez majd változni fog. Az induláshoz ez volt a legegyszerűbb és leggyorsabb cégjogi megoldás. Az átalakulás egyik legfontosabb része marad, hogy az új struktúrában is szerkesztőségi emberek kezében legyen a cég többsége, azaz garantálva lesz, hogy külső befolyás ne érhessen minket – hangsúlyozta a közlemény.

Külön szólnak a cseh nagyvállalkozó támogatásáról is. Zdeněk Bakala Csehország egyik leggazdagabb vállalkozója és az Economia médiacég egyik tulajdonosa. A Telex szerint nem befektetőként jelent meg, hanem egy adománnyal, 200 000 euróval szeretné segíteni a Telex elindulását.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.