TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Az autóeladási adatok azt mutatják, hogy a Volkswagen emissziós botrányának hatása elmúlt, a korábban megtorpanó SUV eladások is szárnyalnak.

A német SUV dízel autók értékesítése három éves távon újra emelkedhet. Az új számok arra utalnak, hogy a VW botrány miatt kialakult félelem alábbhagyott. A második negyedévben a VW új autó megrendelései közül a dízel üzemű autókra a kereslet 38 százalékra emelkedett. Ez azt sugallja, hogy a dízel részesedése ősszel akár a teljes paletta 35 százaléka felett is lehet.

Ez lenne az első növekedés a 2015-ben kirobbant botrány óta. A vásárlók visszatérnek különösen a nagy, és nehéz járművek esetében, ahol a dízel 10-15 százalékkal hatékonyabb, mint a benzin. A városi terepjárók ma Németország leggyorsabban növekvő szegmense, amely 2018 első félévében 42 százalékos bővülést ért el, az előző év azonos időszakához képest. Elemzők azt mondják, hogy a dízelüzemű autók nem fogják elérni az új regisztrációk 50 százalékát, de az autógyártók valószínűleg hosszú ideig próbálják megtartani a technológiát, leginkább az SUV-k és a nagy limuzinok számára.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.