2019. január 17. 15:40
mfor.hu

Az év elejétől kizárólag a 2000 forint feletti hitelkártyás tranzakciókról küld sms-t az Erste Bank ügyfelei mobiljára.

A tranzakciós szokások és az ügyfelek visszajelzései alapján döntött úgy a bank, hogy csak a 2000 forint értékhatár feletti hitelkártya-tranzakciókról küld sms-értesítést – indokolta az mfor.hu érdeklődésére az Erste az év elejétől érvényes változást. Az Erste NetBankban és az Erste MobilBankban azonban továbbra is díjmentesen, a nap 24 órájában valamennyi tranzakció nyomon követhető – legyen szó bankkártyás vásárlásról vagy egyéb, számlát érintő terhelésről vagy jóváírásról. A bank fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a bizonyos tranzakciók esetében biztonsági okokból a szolgáltatáshoz beállított alsó összeglimittől eltérő, az összeglimit alatti tranzakciókról is küldhet a szolgáltató értesítést.

Azért érdekes, hogy az ügyfelek is azt jelezték, megelégednek azzal, hogy csak a 2000 forint feletti tranzakciókról kapnak értesítést, mert ha esetleg illetéktelenek kezébe kerülne a hitelkártyájuk, és azt későn vennék észre, vagy nem tiltanák le időben, akkor ad absurdum 2000 forint alatti összegekkel is – ha nem is horribilis, de azért érzékeny összegekkel – meg lehet csapolni a számlájukat. Az Erste a tranzakciókat számos kritérium alapján folyamatosan monitorozza, miközben az ügyfeleknek továbbra is adott a díjmentes lehetőség arra, hogy, a nap 24 órájában nyomon követhessék a kártyás és számlás tranzakcióikat egyaránt – reagált az mfor.hu felvetésére a bank.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.