2019. január 17. 15:40
mfor.hu

Az év elejétől kizárólag a 2000 forint feletti hitelkártyás tranzakciókról küld sms-t az Erste Bank ügyfelei mobiljára.

A tranzakciós szokások és az ügyfelek visszajelzései alapján döntött úgy a bank, hogy csak a 2000 forint értékhatár feletti hitelkártya-tranzakciókról küld sms-értesítést – indokolta az mfor.hu érdeklődésére az Erste az év elejétől érvényes változást. Az Erste NetBankban és az Erste MobilBankban azonban továbbra is díjmentesen, a nap 24 órájában valamennyi tranzakció nyomon követhető – legyen szó bankkártyás vásárlásról vagy egyéb, számlát érintő terhelésről vagy jóváírásról. A bank fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a bizonyos tranzakciók esetében biztonsági okokból a szolgáltatáshoz beállított alsó összeglimittől eltérő, az összeglimit alatti tranzakciókról is küldhet a szolgáltató értesítést.

Azért érdekes, hogy az ügyfelek is azt jelezték, megelégednek azzal, hogy csak a 2000 forint feletti tranzakciókról kapnak értesítést, mert ha esetleg illetéktelenek kezébe kerülne a hitelkártyájuk, és azt későn vennék észre, vagy nem tiltanák le időben, akkor ad absurdum 2000 forint alatti összegekkel is – ha nem is horribilis, de azért érzékeny összegekkel – meg lehet csapolni a számlájukat. Az Erste a tranzakciókat számos kritérium alapján folyamatosan monitorozza, miközben az ügyfeleknek továbbra is adott a díjmentes lehetőség arra, hogy, a nap 24 órájában nyomon követhessék a kártyás és számlás tranzakcióikat egyaránt – reagált az mfor.hu felvetésére a bank.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.