2018. június 18. 08:47
mfor.hu

Gyengüléssel reagált az olajár arra a hírre, hogy az OPEC következő ülésén aligha lesz megegyezés a felek között.

Az OPEC bécsi találkozója előtt egyre feszültebb a hangulat, ugyanis Irán nyilvánosan elutasította az orosz elképzelést az olajkitermelési kvóták emeléséről, áll az Equilor reggeli hírlevelében. Oroszország szerint egy napi másfél millió hordónyi növelésre lenne szükség, hogy a magas olajár ne csökkentse a keresletet, azonban Irán próbálja maximalizálni a bevételét az amerikai szankciók életbe lépése előtt.

Közben Kína bejelentette, hogy az amerikai vámokra válaszul ő is vámokat fog kivetni, többek között az Egyesült Államokból érkező olajra is. Mint ismeretes, pénteken Donald Trump bejelentette, hogy 50 milliárd dollárnyi kínai terméket vet ki vámokat, amik többsége (34 milliárd dollárnyi termékre vonatkozó vámok) július 6-án fog életbe lépni. Az olajár esett a hírekre.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.