2018. augusztus 25. 08:16

A közterületes cég a munkaerőhiánnyal magyarázza a késői kukaürítést.

Az elmúlt hetekben több kerületben is azt tapasztalták a lakók, hogy a megszokott időben kikészített szelektív hulladékgyűjtőiket nem ürítették ki a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. munkatársai. Nemhogy aznap, de adott esetben napokkal, sőt, hetekkel később is telve voltak a kukák.

Végre megszabadulunk a műanyagoktól, papíroktól Végre megszabadulunk a műanyagoktól, papíroktól

A hulladékos cég tájékoztatása szerint ezek az érintett kerületek: III., IV., X., XIV., XV., XVI., XVII., XIX., XXI., XXII. Mint honlapjukon írják, átmeneti munkaerőgondokkal küzdenek, ezért maradt el a szemét elszállítása. S valóban, a cégnél szóba jöhető szinte összes munkakörbe - így a hulladékrakodóknál is - állásokat hirdetnek.

A bosszús lakosoknak jó hír, hogy a cég közleménye szerint augusztus 25-én, szombaton - tehát ma - elszállítják a szelektív hulladékot. Aki tehát úgy döntene, hogy nem hagyja kint tovább a közterületen a csurig telt kukáját, legyen még egy kis türelemmel, mert érkezik a kukásautó. Ahogy az mfor munkatársa ezeket a sorokat begépeli, már hallja is, hogy az utcába befordult az egyik szelektívgyűjtő autó.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.