TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A közterületes cég a munkaerőhiánnyal magyarázza a késői kukaürítést.

Az elmúlt hetekben több kerületben is azt tapasztalták a lakók, hogy a megszokott időben kikészített szelektív hulladékgyűjtőiket nem ürítették ki a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. munkatársai. Nemhogy aznap, de adott esetben napokkal, sőt, hetekkel később is telve voltak a kukák.

Végre megszabadulunk a műanyagoktól, papíroktól Végre megszabadulunk a műanyagoktól, papíroktól

A hulladékos cég tájékoztatása szerint ezek az érintett kerületek: III., IV., X., XIV., XV., XVI., XVII., XIX., XXI., XXII. Mint honlapjukon írják, átmeneti munkaerőgondokkal küzdenek, ezért maradt el a szemét elszállítása. S valóban, a cégnél szóba jöhető szinte összes munkakörbe - így a hulladékrakodóknál is - állásokat hirdetnek.

A bosszús lakosoknak jó hír, hogy a cég közleménye szerint augusztus 25-én, szombaton - tehát ma - elszállítják a szelektív hulladékot. Aki tehát úgy döntene, hogy nem hagyja kint tovább a közterületen a csurig telt kukáját, legyen még egy kis türelemmel, mert érkezik a kukásautó. Ahogy az mfor munkatársa ezeket a sorokat begépeli, már hallja is, hogy az utcába befordult az egyik szelektívgyűjtő autó.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.