TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Többek között beszélt a piacokat leginkább izgalomban tartó kérdésekről, így az inflációról és a kamatemelésről is.

Tegnap fontos beszédet tartott Jerome Powell, a Fed nemrégiben kinevezett elnöke. Kijelentette, hogy adócsökkentésekkel most már a fiskális politika is támogató, mely korábban fékezte a gazdasági növekedést. A finanszírozási környezet is kedvező az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban jelentősen emelkedtek a hozamok, és megugrott a volatilitás, számolt be az Equilor reggeli hírlevele. Powell szerint az infláció akár hosszú ideig is a célszint alatt maradhat, de a beérkező, egyéb makroadatoktól függően, folytatódhat a kamatemelési ciklus. Aláhúzta, hogy figyelni kell arra, hogy a költségvetési lazítás miatt ne hevüljön túl az amerikai gazdaság. 

Összességében a beszéd alapján arra számítunk, hogy a Fed folytatja a Janet Yellen idejében követett monetáris politikát, és az idei évben 3 kamatemelés jöhet, a következőre március végén kerülhet sor. A beszédet követően erősödött a dollár, és lefelé mozdultak a részvénypiacok. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.