1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jó hír és rossz hír is jutott.

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon: nyereségre tett szert az euró és a svájci frank ellenében, gyengült viszont a devizák széles körével szemben erősödő dollár ellenében.

Az eurót délután hat órakor 379,56 forinton jegyezték a kora reggeli 381,43 forint után. A svájci frank jegyzése 397,30 forintra ment lejjebb, 399,90 forintról. A dollár jegyzése viszont 345,00 forintra emelkedett 343,41 forintról.

Csütörtökön az euró 0,8 százalékkal gyengült a dollárral szemben, a fontosabb devizák kosarával kalkulált dollárindex pedig 0,8 százalékkal ment feljebb.

Élőben frissülő, és további árfolyamokat laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

Csütörtök délutáni jegyzésén a forint 1,8 százalékkal áll gyengébben a júliusi kezdésnél az euróval, 1,1 százalékkal gyengébben a dollárral és 4,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben: 5,0 százalékkal az euró, 7,5 százalékkal a dollár és 1,6 százalékkal a svájci frank ellenében.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!