1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Részvényvisszavásárlási programot hirdetett Warren Buffett tőzsdeguru vállalata, a Berkshire Hathaway. Az árfolyam szárnyalni kezdett.

A világhírű befektető, Warren Buffett nevével fémjelzett Berkshire Hathaway árfolyama a tegnapi napon az elmúlt hét év legjobb napi teljesítményét produkálta, több mint 5 százalékot emelkedett. Az emelkedést a vállalat részvény visszavásárlási programjának módosítása katalizálta, melyben Buffett és Munger nagyobb rugalmasságot kapott annak eldöntésére, hogy időben mikor vásárolhatják vissza saját részvényeiket.

Az ezt megelőző szabály az volt, hogy csak addig vásárolhatnak, amíg a részvényárfolyam nem haladja meg a könyv szerinti érték 120 százalékát. A vállalat hatalmas készpénzállománnyal rendelkezik, és a jelenlegi értékeltségeken nem találnak vonzó befektetési célpontokat, így árfelhajtó hatású lehet a bejelentés.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!