2018. augusztus 14. 09:35
mfor.hu

Piacbefolyásolás miatt beperelték a Tesla vezérét Elon Muskot, így most neki kell bizonyítani, hogy megalapozott a 420 dolláros kivezetési ár.

A Tesla sztori folytatódik, Elon Musk próbálja bizonyítani, hogy miért volt megalapozott a twitter üzenete, miszerint "a vállalatot 420 dolláros részvényenkénti áron kivezetjük a tőzsdéről, a finanszírozás biztosított". A tét nagy, ugyanis beperelték a Tesla első emberét piacbefolyásolás vádjával.

Hétfőn Musk azt nyilatkozta, hogy ő a szaúd-arábiai állami vagyonalapra gondolt, mint fő finanszírozó. Ugyanis már két éve folyamatosan hajtogatják az szaúd-arábiaiak, hogy vezessék ki a Teslát a tőzsdéről, ami egy remek diverzifikációs lépés lenne az olajtúlsúlyos államnak. A Július 31-i megbeszélésről Musk állítása szerint úgy állt fel, hogy minden kétséget mellőzően az ügylet sínen van, már csak adminisztratív folyamatok vannak hátra. A szaúdiak ezzel szemben cáfolták, hogy a már meglévő 3-5 százalék körüli részvénycsomagon kívül szeretnék bármiben is finanszírozni a társaságot, írta reggeli hírlevelében az Equilor. Így továbbra is homály övezi egyelőre a Tesla első emberének már lassan hírhedtté vált kivezetési tweet-jét.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.