TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A várakozásoknál jobb számokat közölt a HP, a részvényei a pénteki kereskedésben nagyot ugorhatnak.

A Hewlett-Packard tegnap piaczárás után tette közzé jelentését, mely jelentősen meghaladta az előzetes várakozásokat. Az árbevétel 11 százalékkal, 7,7 milliárd dollárra nőtt, előzetesen 7 milliárd dollárt vártak, míg az egy részvényre jutó eredmény a várt 22 cent helyett 34 cent lett, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 

Az új vezérigazgató, Antonio Neri elmondta, hogy a vállalat mindenképpen kihasználja az adóreform adta lehetőségeket, a felszabaduló készpénzállományból 2019 végéig 7 milliárd dollárt terveznek részvényvisszavásárlásra, illetve osztalékkifizetésre költeni. A zárás utáni, elektronikus kereskedésben a Hewlett Packard Enterprise árfolyama 11,9 százalékkal, míg a nyomtató- és PC-gyártó üzletágat tömörítő Hewlett Packard Inc. árfolyama 6,8 százalékkal emelkedett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.