2018. február 23. 08:52
mfor.hu

A várakozásoknál jobb számokat közölt a HP, a részvényei a pénteki kereskedésben nagyot ugorhatnak.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A Hewlett-Packard tegnap piaczárás után tette közzé jelentését, mely jelentősen meghaladta az előzetes várakozásokat. Az árbevétel 11 százalékkal, 7,7 milliárd dollárra nőtt, előzetesen 7 milliárd dollárt vártak, míg az egy részvényre jutó eredmény a várt 22 cent helyett 34 cent lett, írta reggeli hírlevelében az Equilor. 

Az új vezérigazgató, Antonio Neri elmondta, hogy a vállalat mindenképpen kihasználja az adóreform adta lehetőségeket, a felszabaduló készpénzállományból 2019 végéig 7 milliárd dollárt terveznek részvényvisszavásárlásra, illetve osztalékkifizetésre költeni. A zárás utáni, elektronikus kereskedésben a Hewlett Packard Enterprise árfolyama 11,9 százalékkal, míg a nyomtató- és PC-gyártó üzletágat tömörítő Hewlett Packard Inc. árfolyama 6,8 százalékkal emelkedett.