1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Alig 31 euró egy megawattóra.

Továbbra is kétéves mélypontja körül mozog az európai földgáz ára: a holland tőzsdén az irányadó TTf-földgáz megawattóránként 31,245 euró körüli áron forgott csütörtökön délelőtt, ami 2 százalékkal alacsonyabb az előző napi záróértéknél. 

A szakértők európai gázárakra változatlan vagy csökkenő szinteket várnak a közeljövőben. A hétvégétől Nyugat-Európában a hőmérséklet fokozatosan az ilyenkor szokottnál magasabb szintre emelkedik, az ellátás bőséges, az LNG-terminálokon továbbra is nagy a forgalom. A hétvégétől érkező jó idő miatt a megújulóenergia-termelésben is emelkedő értékek várhatóak, ami szintén lefelé nyomhatja a gáz árát. Az európai gáztárolók töltöttsége magas, közel 64 százalékos, így ebből az irányból sem várható extra kereslet.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!