2018. október 27. 08:56
mfor.hu

Karbantartás miatt hétfő reggelig nem lehet tranzakciókat indítani a webkincstárban.

Csalódni fognak, akik a hétvégén akartak állampapír eladásra vagy vételre tranzakciót indítani a Magyar Államkincstár különböző szolgáltatásain keresztül. A rendszer ugyanis péntek délután kettő óra óta nem elérhető, és várhatóan hétfő reggel nyolcig ez így is marad.

Most nem lehet adni, venni Most nem lehet adni, venni

Az államkincstár tájékoztatása szerint ebben az időszakban karbantartási munkálatok folynak, amelyek érintik a Telekincstár, a Webkincstár valamint a Mobilkincstár szolgáltatásokat.

Ez nem jelenti azt, hogy a múlt héten elindított tranzakciók elszámolása ne lenne folyamatban, csak új tranzakciók elindítására nincs jelenleg lehetőség.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.