<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem akar ukránokat öletni.

Lemondott Viktor Gulevics belarusz vezérőrnagy, a vezérkar főnöke, a védelmi miniszter első helyettese - ezt egy ukrán újságíró közölte vasárnap délelőtt és mellékelte a védelmi miniszternek írt lemondó levelet is.  A hírt egyelőre minszki hivatalos források nem erősítették meg.

A belarusz vezérkari főnök lemondólevele. Fotó: UNN A belarusz vezérkari főnök lemondólevele. Fotó: UNN

Az ukrán UNN hírügynökség által közölt híranyagban azt írták: Putyinnal együtt ő is felelős az Ukrajnát ért támadásért, de most már nem akarta, hogy belarusz katonák menjenek át a szomszédos országba harcolni és embereket megölni. 

A levélben egyebek között azt írta, hogy

"belarusz katonák tömegesen tagadják meg a harcot, így nem tudják összeállítani azokat a csapásmérő zászlóaljakat, amiket eredetileg átirányítani akartak. Hiába cserélik le a parancsnokokat, az sem hoz eredményt. Ezekre tekintettel kérem, hogy fogadja el lemondásomat" - közölte a levél végén a vezérőrnagy.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.