1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Erősödött kissé a forint hétfőn a főbb devizákkal szemben az elmúlt heti nagy veszteségének korrekciójaként.

Az eurót délután hat órakor 377,90 forinton jegyezték a kora reggeli 379,58 forint után. A dollár jegyzése 341,25 forintra csökkent 341,39 forintról, a svájci franké pedig 393,54 forintra 393,84 forintról.

A hetet a forint az előző heti kezdésnél 1,4 százalékkal gyengébben kezdte az euróval és a svájci frankkal szemben, és 2,2 százalékkal gyengébben a dollár ellenében. Hétfő délutáni jegyzésén a dollárral szemben nagyjából a hó eleji árfolyamán áll a forint, az euróval szemben viszont 1,4 százalékkal, a svájci frank ellenében pedig 3,1 százalékkal gyengült.

Az év eleji kezdésnél erősebben áll a forint mindhárom devizával szemben: 5,4 százalékkal az euró, 8,6 százalékkal a dollár és 2,5 százalékkal a svájci frank ellenében.

(MTI)

További fontos árfolyamokat itt lehet nézni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!