2018. március 12. 09:09
mfor.hu

Hétfőn nem lehet kereskedni az Appeninn-részvényekkel, bejelentésre készül a Mészáros-közeli társaság.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Újabb meghatározó bejelentésre készül egy Mészáros-közeli tőzsdei társaság. A BÉT honlapján megjelent tájékoztatás szerint ugyanis hétfőn 8:31-től felfüggesztik a kereskedést az Appeninn-részvényekkel.

A társaság arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy hétfőn várhatóan olyan tájékoztatást kívánnak közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.